Udruženje za medicinu sporta Srbije (UMSS) ima zadovoljstvo da Vas pozove da učestvujete na konkursu za najbolju sportsku fotografiju povodom 5. kongresa medicine sporta i sportskih nauka u Beogradu, 6 i 7 decembra.

U saradnji sa galerijom „Avantura“ koja se bavi istraživanjem i otkrivanjem autora i radova iz oblasti vezanih za aktivnosti udruženja. Pored radova vezanih za oblasti kao što su ronjenje, planinarenje, alpinizam, kajakarenje i tome slično, Galerija je okrenuta promociji sporta u širem smislu, prirode i zdravlja. O prihvatanju i izboru radova odlučivaće žiri Galerije sastavljen od članova i osnivača čija je lična delatnost vezana za predložene teme i tehnike izvođenja radova.

USLOVI ZA PRIJAVLJIVANJE:

Potrebno je poslati e-mail na smas.info@gmail.com sa sledećim sadržajima: 1. CV sa relevantnim podacima 2. fotografiju za konkurs (jpeg, high ili maximum quality, u što većoj rezoluciji) 3. naziv fotografije 4. ROK je 15. oktobar 2012. godine

Na konkursu će biti dodeljene nagrade za tri najbolje fotografije i to 25.000 dinara za prvo mesto, 15.000 za drugo mesto i 10.000 za treće mesto.

Sigurni smo da će izložba na najbolji način podržati osnovnu temu kongresa, odnosno predstaviti nova razmišljana o sportu.

S poštovanjem,

Prof. Zdeslav Milinkovic

Predsednik UMSS