U organizaciji Udruženja za pravilan način života i prevenciju i uz pomoć firme „MY WELLNESS“ otvoren je upis u jesenji program. Metabolički fitnes je detaljno opisan u knjizi „Metabolički fitness “ u izdanju Udruženja za medicinu sporta Srbije koji mogu online da citaju svi članovi UMSS. Program je namenjen prvenstveno gojaznim i predgojaznim osobama svih uzrasta, ali i osobama koje žele da promene sedentarni način zivota i navike u ishrani i time zaštite svoje zdravlje i spreče oboljenja.

Novi ciklus počinje 15.septembra i traje 12.nedelja, a sastoji se od: 1) edukacija o ishrani 2) redovnih kontrolnih merenja na Tanita aparatima 3) vežbi metabolickog fitnesa 4) metaboličkog fitnesa u bazenu 5) ličnog trenera koji se dodeljuje svakom polazniku 6) obezbeđenih nagrada za polaznike sa najboljim rezultatima 7) rad u grupi i jako prijatne i zabavne atmosfere i korisno provedenog vremena.

Program vode treneri posebno obučeni za Metabolički fitnes. Upis na kurs je neophodno obaviti što pre, a najkasnije 17.9. Prijem novih polaznika je otvoren do 25.9.2014. nakon čega se grupa zatvara.

U toku je i selekcija zainteresovanih osoba da postanu treneri u metabolickom fitnesu, jer obuka buducih trenera pocinje istovremeno sa jesenjim kursom. Prijava za selekciju je obavezno mejlom na sanjacanepa@gmail.com , uz propratno pismo o sebi i motivima zašto želite biti trener metabolickog fitnesa.

Sve dodatne informacije mozete naci na www.mywellnessclub.blogspot.com

Kontakt: sanjacanepa@gmail.com i telefon 0600282007